ONZE TEAM

Bouwdeskundigen

ONZE METHODE

Toegevoegde Waarde

aCMG is een vereniging van burgerlijke en industriële ingenieurs, architecten en bouwtechnici. Ons personeel komt voornamelijk uit de bedrijfswereld, maar ook uit studiebureaus en projectontwikkeling.

Samenwerking, Transparantie, Anticipatie en Innovatie bezielen ons team en bieden voor onze klanten een echte toegevoegde waarde om de uitdagingen van morgen aan te nemen.

HET HELE TEAM

@ Fosbury & Sons
Chaussée de la Hulpe 185, 1170 Bruxelles

Getuigenis

“De prestaties van het team van aCMG, dat achtereenvolgens op zeer efficiënte wijze geleid werd door de heren Hoornaert en Doye, hebben de aanbestedende overheid volledige tevredenheid verschaft. Deze tevredenheid betreft zowel de technische aspecten van de interventie van aCMG, waarvan het professionnalisme en de proactiviteit moeten worden onderstreept, als de intellectuele eerlijkheid van haar leden ten aanzien van de PMT HQ NATO, alsook hun hoffelijke, maar vastberaden houding in alle omstandigheden, die aCMG in staat heeft gesteld om efficiënt samen te werken met alle partijen van het project (diensten van de NAVO, andere consultants van de PMT HQ NATO, aannemers). PMT HQ NATO prijst zich gelukkig om een contract te hebben gesloten met een partner als aCMG.”

Lieven Van Heste, Kolonel Stafbrevethouder, Directeur PMT HQ NATO

Neem contact op met ons

Indien u ons deelgenoot wil maken van uw bouwproject of indien u informatie wenst over ACMG.