ONZE DIENSTEN

Wij bieden oplossingen aan in elke fase van een vastgoed project

ONZE METHODE

Een betrouwbare methode die haar waarde al bewezen heeft

Onze deskundigen vergezellen u tijdens het hele verloop van uw project, en daarbij ligt het accent op de sleutelmomenten van het ontwerp.

Onze methode integreert talrijke disciplines en begeleidt u op diverse bekwaamheidsniveaus. Rentabiliteit en efficiëntie bij het ontwerp en de constructie zijn de kernwoorden. Wij versterken uw project niet alleen op papier, maar ook op het terrein.

ASSISTENT PROJECTMANAGER

PROJECTMANAGEMENT

FINANCIEEL BEHEER

BEHEER VAN DE WERF

01

01

Assistent projectmanager

Wij zijn bedreven in het opzetten van teams en het definiëren van de partijen, wij bieden hulp bij de programmering en stemmen de oplossingen af op de nodige middelen voor de volledige cyclus van een ontwikkelingsproject.

02

02

Projectmanagement

Wij beheren voor u alle interventies van elke partij van het project en hun interfaces, opdat ze zich ten volle kunnen engageren en op significante wijze kunnen bijdragen tot het welslagen van een project.

03

03

Financieel beheer

Wij optimaliseren uw investeringen en structureren de financiële informatie om uw belangen te beschermen tijdens alle fasen van het project.

04

04

Beheer van de werf

Wij organiseren de betrekkingen tussen de diverse tussenkomende partijen. Of het nu in een algemene aanneming of in aparte loten is, wij voeren een actief beheer van de kosten en de plannings om te voldoen aan de eisen van het moment. Wij begeleiden onze klanten bij de controle van de kwaliteit tot aan de oplevering van de werken.

Neem contact op met ons

Indien u ons deelgenoot wil maken van uw bouwproject of indien u informatie wenst over ACMG.